• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  20 miljonist kroonist piisab?

  Kas investeeritav summa on nii suur või mitte, ei saa ma kinnitada ega ümber lükata. Ükskõik millisesse projekti meie läheme, soovime võimalikult täpselt teada, mis ootab meid selles projektis, millised kohustused me endale võtame, millega me ennast seome, ja kui kauaks.
  Loomulikult tahame võimalikult täpselt teada neid võimalusi, mida see meile annab.
  Et tegemist on suurte summadega, see on päris kindel. See kogemus on olemas tänasel hetkel kõigil, kes teleäriga on tegelenud, et väikeste summadega kuhugi ei jõuta.
  Ma oskan öelda vaid seda, et see on aasta peale kindlasti rohkem, kui me seni oleme saanud lihtsalt reklaami müüa. Sellisel juhul oleks see summa natuke suurem.
  Ma usun, et need 20 miljonit on enam-vähem alumise piiri peal, et teha seitsmepäevast täistelevisiooni.
  70 töötajat, mida planeeritakse, on minu hinnangul absoluutne maksimum, mis võib tulla kõne alla. Minu isiklik arvamus on, et TV 3 saab hakkama 55--60 töötajaga. Oleme mõelnud ka töötajaid juurde osta, aga paremad on niikuinii juba kuskil kinnistunud. Ja see sõltub samuti rahast.
  Sõltub sellest, kuhu see summa investeeritakse. See on nagu esimene küsimus. Kui investeeritakse tehnikasse ja korraliku programmi ei ole, siis on kama kõik.
  Kui poole summa eest ostetakse programmi, siis on asi tõsine. Teise poolega aga ei saa korraliku telekanali tehnikat kokku. 20 miljoni krooni eest saab korraliku tehnika või siis kehva tehnika ja korraliku programmi, kõik sõltub sellest, kuidas seda raha jagada. Teiselt poolt on raske uskuda, et kogu summa läheb investeeringuteks, sest RTV vana tehnika eest tuleb endistele aktsionäridele midagi maksta.
  Ma ei saa niisuguseid andmeid kuidagi kommenteerida, ei tea sellistest andmetest midagi.
  Kahekümnest miljonist kroonist ei ole mitte keegi rääkinud. Kui keegi on rääkinud, siis mina tahaksin ka teada, kus on räägitud. Minu juuresolekul pole sellest summast juttu olnud, aga ma usun, et kui ma juba dokumentidele alla kirjutasin, siis ma natuke ka asjast tean.
  Igasuguseid arvutusi on tehtud, aga ühtegi niisugust, mida keegi on aktsepteerinud, ei ole olemas. Iga mees on teinud oma arvutuse. Mõnede arvutuste järgi võime rääkida ka tohututest kasumitest jne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vadim Orlov: Narva arengu võtmeküsimus on, kuidas tõsta keskmist palgataset
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Soome tööampsufirma kasutab Eestit katsepolügoonina
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.