15. veebruar 1996 kell 22:00

Kuidas elad, regionaalminister?

Eesti valitsus on ametisse asudes lahkesti lubanud rahva elujärge parandada. Selleks, et kogu võim ja vaim Tallinna ei koonduks, on ministriportfelli kandjaks määratud ka üks aukartustäratava ametinimega mees, nimelt regionaalminister.

Elus juhtub aeg-ajalt ikka naljakaid asju, aga see, et avalikkus mõne ministri tegevusest suurt midagi kuulnud pole, ei aja enam naerma. Seoses taas päevakorda tõusnud maareformiga hakkas toimetus kompetentseid inimesi otsima, kes asja kohta midagi öelda oskaks. Maareform on ju otsapidi ka regionaalministri asi. Aga enne, kui midagi küsida, tuli vaadata, millega mees oma ametipostil olemist on ka õigustanud. Tuleb välja, et Tiit Kubri pole teinud mitte midagi halba ega ka midagi märkimisväärselt head.

Tagasihoidlikkus on voorus, kuid sellest on riigi arengule väga vähe abi. Kahju, et koalitsioon tubli Nõo valla mehe augutäiteks Tallinna on vedanud.

Hetkel kuum