4. juuni 1996 kell 22:00

Linnaametnikud contra taksojuhid

Tallinna linnaametnike saamatuse tulemusena võib peagi oodata pealinnas tõsisemaid tänavalahinguid. Nimelt on järjest süvenevas olelusvõitluses enamik taksojuhte kannatust kaotamas. Mitmed mehed on avaldanud arvamust, et Tallinna taksonduses pole tegemist enam isegi konkurentsiga, vaid käib jõhker võitlus ellujäämise nimel, kus kolleegidest on saanud vaenlased, kes on iga tellimuse, peatuspaiga ja kliendi pärast nõus üksteisele kõrri kargama.

Vaatamata taksode üleküllusele pole olukord ka kuigi kliendisõbralik. Arusaamatuks jääb, millest juhinduvad taksondusega tegelevad linnaametnikud. Ikka veel kihutab ringi taksosid, kus võib ennast ära määrida, kus puudub taksomeeter, pole isegi spidomeetrit ja kus juba enne sisseistumist öeldakse ette sõidu maksumus. Jääb üle ainult loota, et linnavalitsuse harrastatav taksojuhtide hävitamispoliitika teerullina klientidest üle ei sõida.

Hetkel kuum