4. juuni 1996 kell 22:00

Segudest eelistab tarbija Vetoniti

Äripäev küsis kümnest ehi-tusmaterjalide kauplusest, milliseid plaatimissegusid eelistavad tarbijad kõige enam.

Nimetada paluti kolm populaarseimat, kusjuures esikohale tõstetu sai kolm, teisena nimetatu kaks ja viimane kolm punkti. Punktisummast kujunes plaatimissegude tarbijaeelistuse edetabel.

Edetabeli esimesse otsa sattus kindlalt Vetonit oma mitme erineva seguga. Laialdaselt reklaamitud tooted on küll analoogidest kallimad, kuid kaupmeeste sõnul pole tarbijad nende kohta pretensioone esitanud.

Kodumaiseid Uninaksi segusid eelistavad eelkõige väljaspool Tallinnat elavad individuaalehitajad. Tallinnas on umbusk kohaliku toodangu vastu suurem. Kes ühekorra ära proovinud, võtab teinekord uuesti, kuid esimest sammu teha ei usaldata. ÄP

Hetkel kuum