23. juuli 1996 kell 22:00

Veider salatsemine

Reedel rabas koletu uudis Tallinna abilinnapea Ago Naaritsa surmaga lõppenud autoavariist paljusid Eesti elanikke. Mitmed väljaanded on avaldanud verd tarretama panevaid ülesvõtteid tundmatuseni moondunud vrakist, mis kunagi oli olnud auto. Avaldatud on mitmeid detaile, nagu poolemeetrise läbimõõduga puu, mis võttis vastu esimese löögi. Õnnetuse asjaoludest aga ei taha politseiametnikud rääkida. Selge on, et auto kiirus pidi olema väga suur. Samas ei sõnagi juhi seisukorrast õnnetuse hetkel. Kui tavaliselt on politseiametnikud profülaktika huvides kibekiirelt tõtanud teatama, kas õnnetuse põhjuste hulgas on ka juhi ebakaine olek, siis antud juhul jätab politsei selle enda teada. Vaevalt on tegemist politseiekspertide saamatusega. Äripäeva paneb muretsema politsei pressiteenistuse avaldus eilses Päevalehes, et õnnetuse põhjustest ei tehta ametlikku teadet ka pärast kriminaalasja lõppu. Avalikkusel on siiski õigus teada, mis tol õnnetul päeval juhtus.

Hetkel kuum