• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toll korraldab autooksjoni

  Tallinna tolliinspektuuri juhataja asetäitja Toivo Toomingase sõnul on need autod, mis on laeva pealt toodud kas dokumentideta või pole neile keegi järele tulnud. Osa on jäänud seisma seetõttu, et nende pealt maksta tulev aktsiis ületab auto väärtuse.
  Risto Kirsipuu sõnul on autosid kokku 35, peamiselt on tegu sõiduautodega, on mõned kaubaautod, traktor, treilereid jne. Autode väljalaskeaasta jääb 1982. ja 1989. aasta vahele. Oksjonile pannakse näiteks üks Honda Civic (1981, hind 3000 kr), Ford Tempo (1989, hind 20 000 kr).
  Kirsipuu sõnul on veoautode seisukord parem, sõiduautod on peaaegu kõik sellises seisukorras, et kahest saab ühe kokku panna. «Mõni sobib vaid autoromulatele,» märkis ta. «Kellel akud ära korjatud, kellel radiaator pihta pandud jne. Oleme tolliga saavutanud kokkuleppe, et müüme edaspidi kasvõi ühe auto kaupa, ei ole mõtet oodata.»
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Uus nädal algas Tallinna börsil langusega
Tallinna börs kaotas esmaspäeval 0,74%, samas kui Vilnius kerkis 0,44%, aga Riia langes 3,51%. Balti Benchmark indeks kahanes 0,33% võrra.
Tallinna börs kaotas esmaspäeval 0,74%, samas kui Vilnius kerkis 0,44%, aga Riia langes 3,51%. Balti Benchmark indeks kahanes 0,33% võrra.
Sõõrumaa leidis Patarei Merekindluse esimesele etapile rahastajad
Patarei Merekindluse hoonekompleksi arendaja US Real Estate esitas Tallinna linnaplaneerimise ametile taotluse ehitusloa väljastamiseks.
Patarei Merekindluse hoonekompleksi arendaja US Real Estate esitas Tallinna linnaplaneerimise ametile taotluse ehitusloa väljastamiseks.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.