• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Farmaatsiatehase aktsial läheb hästi

  Teisipäeval, 20. augustil, kaubeldi Tallinna börsil 9 erineva väärtpaberiga. Kokku tehti 49 tehingut, mille käigus vahetas omanikku 60 529 väärtpaberit. Päevakäive oli 2 911 618,1 krooni. Börsi vabaturul tehti samas 22 tehingut, kogukäibega 1 708 072 krooni.
  Teist päeva järjest pälvis kogu börsisüsteemi suurima käibega (eile 1,14 mln kr) aktsia tiitli Tallinna farmaatsiatehase aktsia. Vaid Forekspanga aktsia on mõlemal päeval saavutanud farmaatsiatehasega võrreldava käibe. Hoopis omaette klassist käibega paistis üleeile silma (seda küll börsivälisel turul) Tallinna Panga aktsia. Kahe registreeritud tehingu käive ulatus koguni 14,54 mln kroonini. Aktsia keskmine hind nendes tehingutes oli 39,83 kr, mis on veidi kõrgem kui praegu börsil.
  ÄP indeksid on viimastel päevadel jälle langenud, nii ka eile. Pangasektori indeks langes eile 0,2 punkti (-0,06%) 326 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
USAst oodatakse signaali intressimäära tõusuks
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.