• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vabaturu aktsiad on atraktiivsed

  Neljapäeval, 22. augustil, kaubeldi Tallinna börsil 6 erineva väärtpaberiga (5 aktsiat ja 1 võlakiri). Kokku tehti 40 tehingut, mille käigus vahetas omanikku 65 680 väärtpaberit. Päevakäive oli 3 439 727,50 krooni.
  Kõigi börsi põhinimekirjas noteeritud aktsiate hind eile langes. Suurima kukkumise tegi läbi Ühispanga aktsia (-0,91%), järgnesid Hoiupank (-0,74%) ja Forekspank (-0,30%). TALSE indeks langes 0,33 punkti (0,35%) 95,96 punktile.
  Palju huvitavam ja atraktiivsem tundub praegu olevat börsi vabaturg. Viimastel päevadel on seal eeskätt silma paistnud Eesti aktsiaturu suur lemmik -- Tallinna farmaatsiatehase aktsia, mille keskmine hind tõusis eile 4,53% 35,45 kroonile. Vabaturul tehti eile veel tehinguid Norma ja Saku õlletehase aktsiaga. Esimene neist kallines viimasel kauplemistunnil jõudsalt -- noteeringud tõusid 20,65 ja 20,90 kroonile (eile 20,35--20,45 kr).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.