5. november 1996 kell 22:00

Eelistatuimad ripplaed Ameerikast

Küsitledes 12 Tallinna suuremat ehitusmaterjalide kauplust, selgitas Äripäev välja soosituimad ripplagede kaubamärgid. Kaheteistkümnest poest viis ripplagede müügiga ei tegelenud. Ülejäänud kauplustes esimesena nimetatud kaubamärk sai kolm punkti, teisena nimetatud kaks ja kolmas ühe punkti.

Ostetuimaks ripplaeks tõusis Kanada tootja Celotexi oma. Seitsmest kauplusest viis nimetasid seda kõige ostetavama laena. Keskmise hinnaklassiga presspapist valmistatud Celotexi ripplagi ei sobi niisketesse ruumidesse, kuid väga sageli kasutatakse neid kontorites. Eelisena nimetasid kaupluste esindajad Celotexi lagede head töödeldavust. Miinusena toodi esile vähest tulekindust.

Jaekauplused põhjendasid Celotexiga kauplemist maaletoojalt saadud soodsate tarnetingimustega.

Koos Isoveriga jagab ripplagede edetabelis 2.--3. kohta Eesti firma Parmek.

Parmeki alumiiniumist ripplagesid eelistatakse niiskete ruumide puhul. ÄP

Hetkel kuum