19. november 1996 kell 22:00

Hansa toodetel on lai edasimüügivõrk

Kohalikust keelest, seadustest ja ärikom-bestikust sõltuvana peetakse majandustarkvara lokaalseks. Teisalt ei ole meie olukord siiski nii eriline, et rahvusvahelised firmad Eestis müümisega toime ei tuleks. Kõrvalolevas tabelis pingerea (võimalik siiski, et rahalised müügimahud muudaksid veidi jõudude tasakaalu) eesotsas olevatele Hansa toodetele heidetakse kohalikke olusid mittearvestavana ette vaid varasemaid kassaorderiga seotud probleeme. Majandustarkvara spetsialistide hinnangul on First Office'i ja Hansa Classicu müügiedu põhjus mugav kasutajaliides ja suhteliselt hõlbus käivitamisprotsess.

Edu peamine saladus näib peituvat aga laias edasimüüjate ketis. Ühelgi kodumaisel firmal pole Baltic Business Software'iseitsmekümne edasimüüja kõrvale kedagi panna.

Hetkel kuum