• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mugava rongiga sõidetakse Taani pealinna harva

  Taani pealinna jõudmine ei tohiks ajaliselt probleemi tekitada, kuna lennukid väljuvad nii varahommikul, keskpäeval kui õhtul. Seepärast jääb muidu hinnalt soodne läbi Helsingi variant teisejärguliseks.
  Estonian Air pakub kolmes hinnaklassis pileteid. Kõige odavam, 3460kroonine pilet tuleb lunastada vähemalt kuu enne väljalendu. Sihtpunktis peab ööbima öö vastu laupäeva, pilet kehtib ühe kuu. Kuupäeva muutused pole selle puhul lubatud.
  Kõige vabamate tingimustega on 5130 krooni maksev Estonian Airi pilet, mille saab välja osta vaid 4 päeva enne lendu. Minimaalset kohaloleku aega pole. Pilet kehtib 3 kuud ning kuupäevade muutmine on tasuta. Siin on ka rida soodustusi: lastele 50%, kuni 18aastastele ja üliõpilastele 25%.
  Ca 4500 krooni maksev Estonian Airi pilet tuleb välja osta 7 päeva enne lendu. Muutused pole lubatud ning sihtpunktis tuleb viibida vähemalt öö vastu pühapäeva. Kuni 18aastased saavad pileti poole hinnaga, kuni 25aastastele on soodustingimused.
  SASi lend sobib ajaliselt ärikohtumisele reisijale, sest Kopenhaagenisse jõutakse hommikul vara. SASi pilet tuleb välja osta 7 päeva enne lendu, reis peab hõlmama öö vastu pühapäeva. Ühe kuu kehtivat piletit muuta ei või. Kuni 18aastastele on pilet poole odavam.
  Finnairi 4300kroonine pilet tundub hinnalt soodne, seda enam, et pilet kehtib 3 kuud. Samas tuleb arvestada nimede, kuupäevade ja kellaaegade muutmise eest 50dollarist väljaminekut. Kuni 25aastastele maksab edasi-tagasi pilet 3800 krooni.
  Eesti Merelaevanduse vahendusel saavad üksikud reisijad sõita Kopenhaagenisse kaubalaeva kaheses kajutis. Hind sisaldab toitlustamise 4 korda päevas.
  Mõnevõrra kulukamad, ent mugavad on rongivariandid. Edasi-tagasi rongipilet pole aga lennukiga võrreldes sugugi odavam. Helsingist algavale reisile tuleks juurde arvestada ka Soome sõidu kulud. Rongi ainsa eelisena lennuki ees ei sea rongipilet mingeid ajalisi piiranguid ja kuupäevade muutmise tingimusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tehnoloogiasektor vedas USA börsi rohelisse
Tehnoloogiahiidude head tulemused sisendasid investoritele optimismi ning vedasid indekseid üles poole, vahendab Yahoo Finance.
Tehnoloogiahiidude head tulemused sisendasid investoritele optimismi ning vedasid indekseid üles poole, vahendab Yahoo Finance.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Riigi uus radarisüsteem avab tuuleenergiale suure osa Mandri-Eestist
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.