12. jaanuar 1997 kell 22:00

Eesti ärimehed ja poliitikud lendasid Jaapanisse

Reisi korraldava kaubandus-tööstuskoja peadirektori Toomas Tamsari sõnul on visiidi põhieesmärk Eesti tutvustamine ja investeerijate leidmine.

Tamsari sõnade kohaselt on tegemist Eesti esimese ametliku visiidiga Koreasse ja Singapuri. Äridelegatsiooni kuuluvad peale Toomas Tamsari veel Pakterminali juhatuse esimees Aadu Luukas, Tallinna Panga nõukogu esimees Guido Sammelselg, Pindi Investi juhatuse esimees Rein Kilk, Wermo esindaja Neinar Seli, ASi Restor peadirektor Arsi Kook ja Eesti Ühispanga nõukogu esimees Aare Urm.

ASi Restor peadirektori Arsi Koogi sõnul soovib Restor visiidil tutvuda arenenud maailma ehitustehnika ja -tehnoloogiaga ning leida investeerijaid.

Kolmapäeval liitub Koreas delegatsiooniga majandusminister Jaak Leimann, kes kohtub Korea kaubandus-tööstusministriga ja Daewoo Groupi ning Hyundai Groupi presidentidega. Samuti peetakse Korea kaubandus-tööstuskojas Eestit tutvustav seminar.

Pühapäeval liituvad delegatsiooniga Singapuris peaminister Tiit Vähi ja sotsiaalminister Tiiu Aro.

Hetkel kuum