• OMX Baltic−0,05%272,79
  • OMX Riga−0,15%874,26
  • OMX Tallinn−0,46%1 752,26
  • OMX Vilnius−0,1%1 048,12
  • S&P 5000,42%5 998,18
  • DOW 300,59%43 988,67
  • Nasdaq 0,04%19 276,95
  • FTSE 100−0,84%8 072,39
  • Nikkei 2250,3%39 500,37
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,93
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%104,59
  • OMX Baltic−0,05%272,79
  • OMX Riga−0,15%874,26
  • OMX Tallinn−0,46%1 752,26
  • OMX Vilnius−0,1%1 048,12
  • S&P 5000,42%5 998,18
  • DOW 300,59%43 988,67
  • Nasdaq 0,04%19 276,95
  • FTSE 100−0,84%8 072,39
  • Nikkei 2250,3%39 500,37
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,93
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%104,59
  • 16.01.97, 00:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Glorias on salongilik miljöö

Üldmulje on suhteliselt meeldiv, ehkki restorani külastades ei vaadanud seda kriitilise professionaali pilguga. Gloria interjöör on salonglik, vana hõng on juures. Viimast ongi taotletud ja see eesmärk on täidetud. Vana kraami on kõvasti kokku tassitud, on erisuguseid komplekte, aga ma ei näe selles midagi halba. Samas pole seal midagi vaimustavat ega vapustavat, nii et käsi plaksutama ei julgeks hakata. Gloria sisekujundus on terviklik -- on näha, et omanik on võtnud asja tõsiselt ning teinud sisearhitektiga koostööd. Interjööris on kõik lõpuni viidud -- detailid ja muud väikesed vidinad on oma kohal. Tihti jätab tellija kõik sisearhitekti hooleks, mis viib arvamuste lahknevuseni. Seal nii ei ole.
Restoran Gloria interjöör koos mööbliga on stiilne. Minu jaoks võib-olla küllastunud pisiasjadest. Aastate jooksul on välja kujunenud optimaalne ruumiplaneering.
Minule meeldib kui restoranis on rohkem valgust ja avarust. Laudlinad võiksid olla stiilsemad. Mul on hea meel, et on olemas selline koht nagu Gloria, mis on mõeldud inimestele, kes ootavad restoranilt enamat kui kõhutäidet.
Minu arvates tähendab ühele restoranile väga palju, kui inimene, kes on restoranidega töötanud kogu oma elu, saab kujundada restorani oma võimaluste ja maitse järgi. Ja maitse on hr Demjanovil suurepärane. Interjööri hindaksin hindega kaheksa.
Gloria interjöör on omanäoline. Kui vanasti olid restoranid ühetüübilised, siis täna on võimalus valida. Mida erinevam stiil, seda parem kliendile. Glorias ei meeldi mulle kabiinid, mis minu arvates ei ole tänapäevased. Need meenutavad mulle vanu aegu, mil parteifunktsionäärid pidid varjatult lõbusid nautima. Tänapäeva ärimees ei pea varjama ühe kokteili joomist. Kui just on vaja nelja silma juttu ajada, ehk siis on nad sobivad. Gloriale omane vana hõng on täna moodne -- moejoon kisub vanade asjade poole. Mulle istub vana stiil rohkem kui modernne. Valgustus jätab hea mulje. Kui restorani veidi renoveerida, saaks hea koha teha. Päris hästi ei klapi praegu mööbel ja muu stiil. Hinne 8 palli.
Gloria restorani interjöör on hubane ja esinduslik. Nii mööbli kui ka meeleolu tekitamise kohta võin ainult kiidusõnu öelda. Restaureerimisega on tõsiselt vaeva nähtud. Plastmassi ja kit?i Glorias ei ole. Interjöör tekitab tunde, et restoranis on mõnus olla. Vanaaegne meeleolu ja retro sobib mulle hästi. Ruumiplaneering on hea: üks pool on pidulikum, teine hubasem ja intiimsem.
Tumepunane värv mõjub majesteetlikult ja läheb kokku vana hõnguga. Vahva oli õrnalt nagisev parkettpõrand veinipunase vaiba all. See on õnnestunud vaipkatte lisaväärtus. Mahe valgus annab lisa. Ventilatsioon on hea. Imetlust äratasid värsked lilled laudadel. Interjööri hindan 10 punktiga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.11.24, 08:00
Heast palgast enam ei piisa? Mis teeb tööandja ihaldusväärseks?
Kui 2015. aastal tuli Spotifys lauale idee Discover Weekly funktsiooni loomiseks, ei olnud ettevõtte asutaja sellest eriti vaimustuses. Sellele vaatamata oli töötajatel piisavalt autonoomsust funktsiooni edasi arendada, luues seeläbi ülipopulaarse toote. CVKeskus.ee uuris Eesti tippjuhtidelt Kai Realolt ja Toomas Tamsarelt, kuidas mõjutab juhtimiskultuur töötajate lojaalsust ja tööandja ihaldusväärsust.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele