30. märts 1997 kell 22:00

Hansa Investeeringud osaleb Leedu Telecomi erastamises

Joakim Heleniuse andmetel on Leedu Telecomi aktsiapaki turuväärtus ligikaudu 500--1000 miljonit USA dollarit (6--12 miljardit Eesti krooni), mis teeb Leedu Telecomist Baltimaade kõige kallima erastatava ettevõtte. Leedu valitsus valib nõustaja paari nädala jooksul, lisas ta.

«Leedu valitsus valib suurte ettevõtete erastamisel kõigepealt nõustaja, kelle kaasabil tehakse investoritele pakkumused,» märkis Helenius. Tema sõnul on Hansa Investeeringutel ja Flemingsil nõustajatena eelised ettevõtte erastamisel.

Flemings on Londonis asuv rahvusvaheline investeerimispank, mis tegeleb uute ja arenevate turgude aktsiaemissioonide rahvusvahelisele turule toomisega.

Samuti on Flemings maailma juhtivate erastamisnõustajate hulgas.

Hetkel kuum