8. mai 1997 kell 22:00

Tallinnas on kokku üheksa squash'i-väljakut

Kõik squash'i-klubid pakuvad püsiklientidele soodustusi külastuskordade arvust sõltuvalt. Lihtsaim süsteem on Laagri klubil, kus 10 korra kaart annab ühe tasuta mängutunni, 20 korra kaart kolm tasuta tundi ja 30 korra kaart viis tundi.

Sama soodustus kehtib ka Tallina squash'i-klubis, ent siin saab ühe tasuta mängutunni iga kümne korra kohta. Kuigi juunist augustini kehtivad soodustariifid, tuleb arvestada, et juulis on klubi suletud.

Äsja avatud City Squashil on enim soodusvariante: pooletunnise mänguajaga 10 korra kaart maksab 1000 krooni, tunnise mänguajaga 10 korra kaart 1500 krooni. Soodsaim tundub olevat kuukaart, mis eeldab klubi külastamist nädalas vähemalt kaks korda. Sel juhul antakse igalt mängukorralt 10% hinnasoodustust.

Hetkel kuum