28. mai 1997 kell 22:00

Thulemas vastab hind kvaliteedile

- Thulemas müüdavad toolid on üsna head, neil on paigas hinna ja kvaliteedi suhe. Need on tugevad, mugavad ja odavad toolid.

- Vipexis müüdavate toolide hinna ja kvaliteedi suhe on enam-vähem paigas. Toolid on väga odavad ja rahuldava kvaliteediga, ehkki toolide kujunduslik pool Ollet ei võlu.

- O'Benderi toole Olle ei tunne, kuna kontakti selle firmaga pole olnud.

- Alkmanis on sisearhitekti hinnangul lai valik toole, mis on erineva hinnaga ja mitmesuguse disainiga. Otsest kogemust pole Ollel Alkmani toolidega olnud, kuid nähtu põhjal hindab ta mõningad mudelid nii välimuselt kui ka kvaliteedilt üsna heaks.

- Mis põhjusel Tarmeko Eestis toole teeb, on arusaamatu. «Lõhnab selle järele, kui Eestis üritati 1960. aastatel maisi kasvatama hakata,« tõmbab Olle paralleele. Kui kohalikule turule õnnestub odavaid toole müüa, siis väljavaated välisturule on olematud. Tarmeko toole käsitab Olle kui ajutist nähtust, kuna tehas ei suuda garantiid anda.

- Martela toolid käivad mõnele rahakoti pihta, kuid neil on hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Martelal on olnud kohati kvaliteediprobleeme, kuid teatud mahus on see loomulik. Datelis on nii hea suhtumine, et garantiiajal vahetatakse kõlbmatud toolid jonnita välja. Toolide valik on Datelis suhteliselt hea. Istun ka ise mitmendat aastat Martela toolil ja probleeme pole olnud.

- Cobari toole Olle ei tunne.

Hetkel kuum