• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Siseminister eitab oma süüd

  Küsimustele vastab Robert Lepikson

  Avantek Internationali juhatuse esimees Tõnis Tõnisson kinnitas kirjalikult 1992. aasta 14. juulil, et minu vastu pole mingeid varalisi ega mittevaralisi pretensioone ning et olen vastutusest vabastatud. Olen selle kirja ka oktoobris 1992 notariaalselt kinnitanud. Kui dokumendid oleksid kadunud, poleks ma sellist kinnitust saanud.
  See oli mingisugune off-shore-firma, kellel ei ole mitte kunagi olnud mingisugust pistmist Avanteki metalliga.
  Ei. Avanteki ja Sherbrooke'i metall võis lihtsalt koos sattuda ostja, s.o Kuusakoski Oy auto peale.
  See ei tähenda seda, et Avantek Sherbrooke'i aitas.
  Ma ei tea, kas ma ei mäleta hästi või olen liiga vanaks saanud. Tahaks näha paberit, mis seda kinnitaks.
  Ma juba ütlesin, et ma ei kommenteeri seda.
  Selle kohta on mul oma seisukoht. Taotlus esitati prokuratuuri ilma ühegi seal väidetavat kinnitava dokumendita. Näitasin juba teile Tõnissoni allakirjutatud kinnitust ja ma ei kavatse seda rohkem üldse kommenteerida.
  Kui sellised sündmused ajaliselt kokku langevad, siis selliste juhuste kokkulangemise tõenäosus on praktiliselt null.
  Ma kavatsen need seosed avalikustada. Ma arvan, et võib-olla juba järgmisel nädalal.
  Kui politseiamet peab eelseisvaid muudatusi politsei politiseerimiseks, siis mina olen vastupidisel arvamusel. Võin tuua seda kinnitavaid näiteid, mis kinnitaksid pingete tekitamist erakondade vahel, kuid ma ei saa seda veel täna teha.
  Minu mäletamist mööda oli Margus Heek, kes nüüd taotluse esitas, ka härra Kõvatomase üks advokaate nn moonisõjas. Teatavasti sai Ilmar Kõvatomasest Keskerakonna liige. Liiga palju asju langeb kokku, mis oleks tõenäosusteooria järgi võimatu.
  Ma ei ütle midagi.
  Ei olnud siin mingit vihjet. Ma lihtsalt ütlesin, et sündmuste kokkulangemine pole juhuslik.
  Ma ei saa seda praegu kommenteerida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.