• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kauplemine börsil elavnes veidi

  Eilne päev Tallinna börsil möödus vaikselt ja rahulikult. Elavamat huvi tundsid investorid vaid Hoiu- ja Hansapanga aktsia vastu, teiste väärtpaberitega kaubeldi loiult. Üle miljoni krooni ulatus veel vaid Forekspanga ja Ühispanga aktsia päevakäive.
  Ka hinnad püsisid ülistabiilsed -- 12 põhi- ja lisanimekirjas kaubeldavast aktsiast mahtusid 10 aktsia päevased muutused 0,08 tõusuprotsendi ja 0,48 langusprotsendi vahele. See kajastus ka ÄP indeksis, mis jäi reedega võrreldes pea muutumatuks -- -0,08%, 767,68 punktile.
  Nagu öeldud, olid enimkaubeldud Hoiupanga (18,11 mln kr) ja Hansapanga (16,2 mln kr) aktsia. Püsivat huvi kahe suurpanga aktsia vastu on raske millegi konkreetsega seletada. Hansapangale on oma positiivset huvi avaldanud kindlasti maikuu majandustulemused ja kuuldused strateegilise investori otsimisest. Hoiupanga maikuu tulemused silmapaistvalt head ei olnud, küll võib üks osa investoreid mängida turul visalt ringlevate kuulduste peale Hoiupanga partneri otsingutest väljaspool Eestit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.