• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olainfarmi esimesed päevad edukad

  Riia börsi suurimaks tegijaks oli eile turu uustulnuk Olainfarm. Hind püsis muutumatuna 2,45 litil ning kohalikud maaklerid, olles varem ennustanud hinnaks 1,5--1,9 latti, kahtlustavad Hansa Investeeringuid hinna toetamises oma maine päästmiseks. Ülejäänud aktsiate hinnad olid põhiliselt stabiilsed või madalamad, olulistest tõusis Klaasfiiber 2 santiimi. Börsikäive oli Riias juba teist päeva järjest suurem kui Vilniuses (135 100 USD Vilniuse 104 000 vastu).
  Vilniuse börsi päevakäive eile pisut tõusis, hinnad liikusid aga kindlalt alla. Vaid Hermis pank püsis stabiilselt 180 litil. Vilniuse Pank kukkus 2 litti, peatudes 222 litil ning maaklerite arvates muutub peatselt atraktiivseks.
  Vene RTS-süsteemis hinnad põhiliselt langesid. Mõnda aega rekordi lähistel liikunud turg käitus juba mitu päeva närviliselt, hoolimata maaklerite kinnitustest, et langus olevat võimatu. Lahendus leiti tänases kasumivõtus, mis enim tabas viimastel päevadel tähelepanu keskpunktis olnud Lukoili. Langesid ka teised suured, sealhulgas Rostelekom ja ÜES. Raha liikus taas väikestesse aktsiatesse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi