• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olainfarmi esimesed päevad edukad

  Riia börsi suurimaks tegijaks oli eile turu uustulnuk Olainfarm. Hind püsis muutumatuna 2,45 litil ning kohalikud maaklerid, olles varem ennustanud hinnaks 1,5--1,9 latti, kahtlustavad Hansa Investeeringuid hinna toetamises oma maine päästmiseks. Ülejäänud aktsiate hinnad olid põhiliselt stabiilsed või madalamad, olulistest tõusis Klaasfiiber 2 santiimi. Börsikäive oli Riias juba teist päeva järjest suurem kui Vilniuses (135 100 USD Vilniuse 104 000 vastu).
  Vilniuse börsi päevakäive eile pisut tõusis, hinnad liikusid aga kindlalt alla. Vaid Hermis pank püsis stabiilselt 180 litil. Vilniuse Pank kukkus 2 litti, peatudes 222 litil ning maaklerite arvates muutub peatselt atraktiivseks.
  Vene RTS-süsteemis hinnad põhiliselt langesid. Mõnda aega rekordi lähistel liikunud turg käitus juba mitu päeva närviliselt, hoolimata maaklerite kinnitustest, et langus olevat võimatu. Lahendus leiti tänases kasumivõtus, mis enim tabas viimastel päevadel tähelepanu keskpunktis olnud Lukoili. Langesid ka teised suured, sealhulgas Rostelekom ja ÜES. Raha liikus taas väikestesse aktsiatesse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Infortar ostis Lasnamäel ärihoone
Investeerimisfirma Infortar ostab kinnisvaraarendajalt Restate Lasnamäel asuva ärihoone.
Investeerimisfirma Infortar ostab kinnisvaraarendajalt Restate Lasnamäel asuva ärihoone.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.