• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jonnakusest

  Esmaspäeval otsustas Viljandi linnavalitsus, et Viljandi vanalinnas ja Vabaduse platsil hakkab alates 1. juulist kehtima tasuline parkimine. Jälle, on sunnitud tõdema viljandlased, sest seda on üritatud paaril korral varemgi.
  Viimati algas tasulise parkimise juurutamine Viljandis suure hoo ja Tallinna eeskujul autorataste «rautamisega». Mõne aja pärast tunnistati «rautamine» pealinnas põhiseadusega vastuolus olevaks ning hoog rauges ka maakonnakeskuses, sest ei soovitud ootama jääda, millal tuleb ka endal kohut käima hakata. Ilmselt oli liigselt loodetud ühele kontrollhoovale, mille ärakukkumist ei suudetud muuga korvata.
  Nii kujuneski mõne aja pärast välja, et liiklusmärgid tähistasid küll tasulise parkimise tsooni sissesõitu, aga parkimistalonge osteti aina vähem ja vähem, kuni need lõpuks müügikohtades otsa lõppesid. Juurde neid ka ei toodud, sest juriidiliselt kehtiv kord sisuliselt enam ei kehtinud. Tasulise parkimise tühistamine mullu detsembris oli vaid tõsiasja tunnistamine uute linnaisade poolt, kelle eelkäijate hulgas polnud haruldane, et oma auto vanalinnas asuva linnavalitsuse hoone esise parkimisplatsi asemel kõrvalasuvasse tasuvabasse hoovi varjule pargiti.
  Uut katset põhjendatakse eeskätt vajadusega vähendada autode arvu ülekoormatud kesklinnas. See on tõesti autodest pungil ning sealne parkimine vajab korrastamist. Eelmisest eristab nüüdset korda parkimisautomaatide kasutuselevõtt ning see, et esimesed pool tundi parkimist on tasuta.
  Loodan, et linnavalitsus ei teinud oma otsust pelgalt jonnist tasuline parkimine maksku mis maksab sisse viia, vaid et tegemist on läbimõeldud aktiga. Muidu võib juhtuda, et peagi on Viljandi kesklinna majadel jälle liiklusmärgid, mis midagi ei korralda ja millest keegi ei pea.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.