• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsil eile hinnatõus

  Tallinna väärtpaberibörsil oli eile elav kauplemine ja tõusid peaaegu kõigi aktsiate hind.
  Suurima tõusu tegi kolmapäevaga võrreldes põhinimekirja aktsiatest Hoiupanga aktsia, mille sulgemishind kerkis 2,6 protsenti 136,5 kroonini.
  Farmaatsiatehase aktsia hind tõusis 2,5 protsenti 120,5 kroonini.
  Enimkaubeldud aktsia oli eile 24,8 mln krooniga Hansapanga aktsia. Hoiupanga aktsiatega sooritati tehinguid 22,6 mln krooni väärtuses.
  HF Kapitali juhataja Margus Uudam ütles, et praegune hinnatõus põhineb suures osas emotsioonidel. «Mulle tundub, et paar suuremat investorit on teinud strateegilisi tehinguid ja tõmmanud kaasa spekulatiivsed väikeinvestorid. Kui tegemist pole mingi sisemise informatsiooniga, siis on see ebanormaalne tõus,» lisas ta.
  Vabaturu aktsiatest tõusis enim ehk 7,7 protsenti EMV aktsia, mille sulgemishinnaks kujunes 56 krooni.
  Uudam ei näe aktsia hinnatõusuks põhjust. «Kõik väikese turukapitalisatsiooniga aktsiad tõusevad ja langevad üsna suures ulatuses, see on normaalne,» lisas ta. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi