16. juuni 1997 kell 22:00

Turule tuleb uus suhtekorraldusfirma

Mais eelmisest firmast lahkunud Peeter-Erik Ots alustas uue suhtekorraldusfirma loomist selle kuu alguses. Ta ütles, et praegu pole ettevõttel veel nime, kuid ta kavatseb kasutada oma perekonnanime firma nimes.

Avalike Suhete Agentuuri omanik, Peeter-Erik Otsa vanem vend Jaano Martin Ots ütles, et Peeter-Erik lahkus, sest ta vajas eneseteostuse võimalust. Peeter-Erik Ots ise ütles, et ta vajas puhkust. Ta väitis, et Avalike Suhete Agentuurilt soovisid osta suhtekorraldusteenust konkureerivad ettevõtted, kuid konsultatsioonivaldkonnas kehtib konkureerivate firmade nõustamise keeld.

Peeter-Erik Ots lisas, et tulevikus pakub uus firma eelkõige konsultatsiooniteenust. Ta ütles, et nemad kavatsevad nõustada firmade tippjuhtkondi otsuste tegemisest kuni kokkulepete sõlmimiseni.

Jaanus Reisner kinnitas, et suhtekorraldusturul valitseb küll konkurents, kuid pakkudes paremaid tingimusi toote kvaliteedi, hinna ja lähenemise osas, on võimalik kliente leida. Kindlustusfirma üks juhte ütles, et tal on ammune huvi suhtekorralduse vastu ja ta peab teisi aktsionäre selle ala professionaalideks.

Reisner lisas, et Nordika Kindlustus on katkestanud koostöölepingu Avalike Suhete Agentuuri Ots & Partnerid ASiga ja uus suhtekorraldusfirma valitakse lähiajal.

Aivar Riisalu ütles, et ta kavatseb osta kolmandiku uue suhtekorraldusfirma aktsiatest.

Peeter-Erik Ots lisas, et esimesed läbirääkimised klientidega on temal juba peetud. Kuna firma pole veel ametlikult registreeritud, ei soovinud ta kliente praegu nimetada.

Asutatava firma omakapital on 100 000 krooni ja aktsiakapital 400 000 krooni. Esialgu töötab firmas kolm inimest.

Hetkel kuum