• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turule tuleb uus suhtekorraldusfirma

  Mais eelmisest firmast lahkunud Peeter-Erik Ots alustas uue suhtekorraldusfirma loomist selle kuu alguses. Ta ütles, et praegu pole ettevõttel veel nime, kuid ta kavatseb kasutada oma perekonnanime firma nimes.
  Avalike Suhete Agentuuri omanik, Peeter-Erik Otsa vanem vend Jaano Martin Ots ütles, et Peeter-Erik lahkus, sest ta vajas eneseteostuse võimalust. Peeter-Erik Ots ise ütles, et ta vajas puhkust. Ta väitis, et Avalike Suhete Agentuurilt soovisid osta suhtekorraldusteenust konkureerivad ettevõtted, kuid konsultatsioonivaldkonnas kehtib konkureerivate firmade nõustamise keeld.
  Peeter-Erik Ots lisas, et tulevikus pakub uus firma eelkõige konsultatsiooniteenust. Ta ütles, et nemad kavatsevad nõustada firmade tippjuhtkondi otsuste tegemisest kuni kokkulepete sõlmimiseni.
  Jaanus Reisner kinnitas, et suhtekorraldusturul valitseb küll konkurents, kuid pakkudes paremaid tingimusi toote kvaliteedi, hinna ja lähenemise osas, on võimalik kliente leida. Kindlustusfirma üks juhte ütles, et tal on ammune huvi suhtekorralduse vastu ja ta peab teisi aktsionäre selle ala professionaalideks.
  Reisner lisas, et Nordika Kindlustus on katkestanud koostöölepingu Avalike Suhete Agentuuri Ots & Partnerid ASiga ja uus suhtekorraldusfirma valitakse lähiajal.
  Aivar Riisalu ütles, et ta kavatseb osta kolmandiku uue suhtekorraldusfirma aktsiatest.
  Peeter-Erik Ots lisas, et esimesed läbirääkimised klientidega on temal juba peetud. Kuna firma pole veel ametlikult registreeritud, ei soovinud ta kliente praegu nimetada.
  Asutatava firma omakapital on 100 000 krooni ja aktsiakapital 400 000 krooni. Esialgu töötab firmas kolm inimest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Börs: Snapi langus ning mure majanduse pärast vedasid turge alla
Snapi pessimistlikud kasumiprognoosid ja sotsiaalmeedia firma aktsia järsk langus vedasid täna USA aktsiaturge madalamale. Päeva lõpuks suutsid aktsiad aga osa kaotustest tasa teha, vahendab Bloomberg.
Snapi pessimistlikud kasumiprognoosid ja sotsiaalmeedia firma aktsia järsk langus vedasid täna USA aktsiaturge madalamale. Päeva lõpuks suutsid aktsiad aga osa kaotustest tasa teha, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Akzo Nobel Baltics 35. Kuidas väikesest värvitehasest sai globaalne ettevõte
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Kohvimasina arve kooskõlastanud asekantsler sai aparaadist teada lehte lugedes
"Ma olen sellest kohvimasina soetamisest ainult lehest lugenud, töö juures ma seda ei teanud," lausub endine asekantsler Indrek Reimand kurikuulsa kohvimasina ostu kohta. Ometi näitab prokurör tunnistajale tõendit, mille alusel kooskõlastas arve just tema. Reimand kinnitas aga ka veelgi kurikuulsama USA reisi kulud.
"Ma olen sellest kohvimasina soetamisest ainult lehest lugenud, töö juures ma seda ei teanud," lausub endine asekantsler Indrek Reimand kurikuulsa kohvimasina ostu kohta. Ometi näitab prokurör tunnistajale tõendit, mille alusel kooskõlastas arve just tema. Reimand kinnitas aga ka veelgi kurikuulsama USA reisi kulud.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.