• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turule tuleb uus suhtekorraldusfirma

  Mais eelmisest firmast lahkunud Peeter-Erik Ots alustas uue suhtekorraldusfirma loomist selle kuu alguses. Ta ütles, et praegu pole ettevõttel veel nime, kuid ta kavatseb kasutada oma perekonnanime firma nimes.
  Avalike Suhete Agentuuri omanik, Peeter-Erik Otsa vanem vend Jaano Martin Ots ütles, et Peeter-Erik lahkus, sest ta vajas eneseteostuse võimalust. Peeter-Erik Ots ise ütles, et ta vajas puhkust. Ta väitis, et Avalike Suhete Agentuurilt soovisid osta suhtekorraldusteenust konkureerivad ettevõtted, kuid konsultatsioonivaldkonnas kehtib konkureerivate firmade nõustamise keeld.
  Peeter-Erik Ots lisas, et tulevikus pakub uus firma eelkõige konsultatsiooniteenust. Ta ütles, et nemad kavatsevad nõustada firmade tippjuhtkondi otsuste tegemisest kuni kokkulepete sõlmimiseni.
  Jaanus Reisner kinnitas, et suhtekorraldusturul valitseb küll konkurents, kuid pakkudes paremaid tingimusi toote kvaliteedi, hinna ja lähenemise osas, on võimalik kliente leida. Kindlustusfirma üks juhte ütles, et tal on ammune huvi suhtekorralduse vastu ja ta peab teisi aktsionäre selle ala professionaalideks.
  Reisner lisas, et Nordika Kindlustus on katkestanud koostöölepingu Avalike Suhete Agentuuri Ots & Partnerid ASiga ja uus suhtekorraldusfirma valitakse lähiajal.
  Aivar Riisalu ütles, et ta kavatseb osta kolmandiku uue suhtekorraldusfirma aktsiatest.
  Peeter-Erik Ots lisas, et esimesed läbirääkimised klientidega on temal juba peetud. Kuna firma pole veel ametlikult registreeritud, ei soovinud ta kliente praegu nimetada.
  Asutatava firma omakapital on 100 000 krooni ja aktsiakapital 400 000 krooni. Esialgu töötab firmas kolm inimest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.