• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Controvento saalid eri ilmega

  II korrusel asuv restoranisaal on väga meeldivalt kujundatud: värvid on ilusad ja miljöö hubane. Segasid vaid kujult ja värvilt kenade toolide kroomitud jalad. Mina oleksin teinud toolid üleni puidust. Restorani kujundus on vanalinna sobiv. Ilusa kujundusega on ka kõrvalsaal. On hea, et iga saal on isemoodi. Ka I korruse saal on tore oma värvilise mööbliga, mis teeb interjööri rõõmsaks. Pildid on sobivalt valitud. Ei sobi vaid trepist üles minnes silma hakkav must-valge foto. Iseenesest ilus foto on võõras selles keskkonnas ja seda võiks kuskil mujal eksponeerida. Ruumiplaneering ei häiri. Hinne 9 punkti.
  Katarina käik on vanalinna originaalsemaid kohti, kus on eriline aura. See on Tallinnas paremaid paiku, kuhu rajada restoran. Koht eeldab sobivas stiilis sisekujundust, mis on olemas baaris ja II korruse esimeses saalis. Võõrkehana mõjub aga sätendava tapeedi ja suvaliste lampidega restoranisaal, kus on tehtud tavaline euroremont. Saal võiks olla hubasem -- tundub, et selle peale ei ole olnud aega mõelda. Seinte peal olevad plakatid viitavad Itaaliale, kuid kõik võiks olla keskkonnaga rohkem vastavuses. Hea sisekujundus annaks restoranile palju juurde. Restorani interjööri hinne 5 punkti.
  Controvento asukoht on väga hea -- eelkõige seepärast, et on ligipääsetav nii Vene kui ka Müürivahe tänava poolt. Restorani sissepääsu juures peaks olema parem reklaam -- kohe ei saa aru, milline on õige uks. Kujunduslikult on kõige parem esimesel korrusel asuv baar. Baarilett on tavapärasest huvitavam, valgustus on hea, baarmen stiilne. II korruse saal on päeval pime, samuti vajab see remontimist. Pitsasaalis on tunda rasvahaisu. Controventos on kokku pandud eri stiile, tuletades meelde Itaaliat, kus ongi segadik värvidest jms. Ei meeldi odavad plastmassist toolid-lauad restorani ees. 7 punkti.
  Controventos meeldib mulle kõige enam II korruse esimene saal, kus on omapäraseim atmosfäär. Meeldivad valged seinad ja valgustid. Hea, et on istumisvõimalusi kahele, kolmele inimesele ning grupile. Valitud pildid sobivad valgele seinale. Samas vajavad seinad juba remonti. Omavahel sobivad puitlagi ja kulunud puitpõrand. Restoranisaal on liiga väike ja lauad on liiga tihedalt. Kui on palju inimesi, siis on seal ka palju lärmi. Pehmetes toonides tapeet ja laudlinad on sobivad, nendega harmoneeruvad ka valgustid. Head on lillekastid akna taga, mis elavdavad restorani miljööd. 6--7 punkti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Toompark: üüriturule mahub veel 1500 korterit
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.