• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võsast välja

  Et uued luuad hästi pühkima pidid, on vana tõde. Siseminister Robert Lepikson on uues ametis väga agaralt politseitööd reformima asunud. Peale politsei juhtimisskeemi põhimõttelise muutmise on riigi esimene korravalvur ka lihtsurelikule sohvrile meelepärase teoga hakkama saanud. Roolikeerajad ei pea nüüd enam, kõrv kikkis, Sky+ kuulama, et arvestada ootamatult põõsastest välja kargava mundrikandjaga, kes talle kiiruseületamise eest korraliku trahvi väänab. Oli ammu aeg politseitöötajaile meelde tuletada, et nende roll ei ole lihtlabane trahviraha kasseerimine, vaid siiski maksimaalselt ohutu liikluse tagamine.
  Trahvikviitungiga panka jalutamine ei tohiks LEd rikkunud autojuhile ületamatu probleem olla.
  Muidugi, küllaltki raske on kätt ette panna kiiruseületamisega patustanu ja politseiniku kokkuleppel nn kviitungita trahvimaksmise jätkumisele, ent see küsimus kuulub juba politsei personalivaliku valdkonda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.