• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia loob mobiilidele Interneti-ühendust

  Soome telekommunikatsioonigigant Nokia Oy teatas, et paljud mobiiltelefonide tootjad toetavad kompanii initsiatiivi tuua Interneti-sõnumid mobiiltelefoni. Nokia teatas, et juunis koos Rootsi Ericssoni ja USA Motorolaga alustatud ideega on ühinenud Alcatel, Mitsubishi Electric, Nortel, Philips ja Siemens. «Spetsifikatsiooni töötatakse parajasti välja,» ütles Nokia Mobile Phonesi pressiesindaja. Laialdane toetus projektile võib tähendada, et sellest saab tööstuse standard. Reuter-BNS
  Venemaa müüb Svjazinvesti aktsiaid Venemaa müüb 25. juulil enampakkumisel 25% Vene telekommunikatsioonikompanii Svjazinvest aktsiatest, kusjuures investor võib olla suur Vene finantsgrupp või lääne telekommunikatsiooniala operaatorfirma. Venemaa föderaalne kinnisvarafond ütles, et aktsiapaki alghind on 1,18 miljardit dollarit. Svjazinvesti kontrolli all on 85 piirkondlikku telefonikompaniid ja üle 20 miljoni Venemaa 25,5 miljonist telefoniliinist. AFP-BNS
  NEC plaanib ühisettevõtet Peterburis Jaapani NEC Corporation, MItsui & Co, Sumitomo Corporation ja Peterburi Telecominvest tahavad luua telekommunikatsioonialase ühisettevõtte, teatas NEC. Uus kompanii hakkaks tööle Peterburis ning tegeleks telekommunikatsioonisüsteemide tootmise, turustamise ja hooldusega. Firma algkapitaliks on plaanitud 6,1 miljonit dollarit. Newsbytes-BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.