24. juuli 1997 kell 22:00

Q GSMi tegevus kahekordistab Siemensi läbimüüki

Saksa elektroonikakontserni Siemens AG Eestis esindava ASi Siemens müügidirektori Tiit Männiksaare sõnul loodab ettevõte jõuda 30. septembril lõppeval majandusaastal 160 miljoni kroonise käibeni.

Selle majandusaasta esimese üheksa kuu käive oli sada miljonit krooni. Tervel eelmisel majandusaastal saavutas Siemens Eestis käibeks 70 miljonit krooni.

Männiksaar nimetas käibe kasvu põhjustena uusi projekte -- peale seadmete tarnimise Q GSMi kaubamärki kasutavale ASile Ritabell ka telefonivahendusjaamade müümist RE-le Eesti Energia ning tehnika paigaldamist Kiisal ja Paides asuvatesse alajaamadesse.

Siemensi põhilised tegevusvaldkonnad on Eestis telekommunikatsioon, energeetika ja meditsiinitehnika. Üle maailma tegutseva Siemens AG üheksa kuu käive oli 569,6 miljardit krooni, kasv võrreldes eelmise majandusaasta sama ajaga oli kümme protsenti.

Hetkel kuum