• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viilhall müüdi neljakordse alghinnaga

  Eesti Telefoni informatsioonidirektor Enno Kiviloo sõnul osales enampakkumisel kolmteist soovijat. 660 ruutmeetri suuruse viilhalli alghind oli 700 000 ja lõpphinnaks kujunes 2,8 miljonit. Kiviloo sõnul ei ole müügihinnas midagi erilist, sest Forelli tänava kant on hinnatud ja arenev tööstusrajoon.
  ASi Mecro turundusjuhi Toomas Tiiveli sõnul tegeleb AS Kinnisvarainfo ASi Mecro kinnisvara haldamisega. Tiiveli sõnul hind neid tagasi ei kohutanud, sest viilhall on suhteliselt heas korras. Peale viilhalli saab Mecro enda käsutusse ka 1000 m² asfalteeritud laoplatsi.
  Kinnisvarabüroo Uus Maa büroopindade maakleri Üllar Aedna sõnul võis ostja huvi olla tingitud eelkõige sellest, et kogu maaeraldus viilhalli juurde on ligikaudu 5000 ruutmeetrit. Ostjal on ju õigus kasutada ostueesõigust maa erastamisel ja maa läheb seal kandis järjest enam hinda, lausus Aedna.
  Pindi Kinnisvara ASi äripindade müügigrupi juhi Peeter Mägi sõnul on Forelli tänava rajoon perspektiivikas ja hinnatud. «Forelli tänavas müüakse hetkel maad hinnaga 500 krooni ruutmeeter,» ütles Mägi.
  Tiiveli sõnul on ASil Mecro Laki tänavas üks tööriistakauplus, kuid ruumipuuduse tõttu hakati uusi ruume otsima. Kuna Forelli tänav jääb Laki tänava lähedusse, otsustasime viilhalli juba seetõttu ära osta, peale selle on paljud kliendid harjunud seal kandis käima, ütles Tiivel.
  Kiviloo sõnul oli riigil ostueesõigus, kuid riik ei soovinud viilhalli osta. Müügileping sõlmitakse ASiga Kinnisvarainfo lähinädalatel, lisas Kiviloo.
  AS Mecro tegeleb tööriistade hulgimüügiga. Firma eelmise aasta netokäive oli 115 miljonit krooni. Selle aasta prognoositav käive on 145 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.