• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ärimeeste suvilate ehitamise otsustab ministeerium

  Keskkonnaministeeriumi poolt vallavalitsusele saadetud kirja ei osanud Kork eile täpsemalt kommenteerida, öeldes, et see pole veel vallavalitsusse saabunud. «Tean selle kirja sisust ja olemasolust niipalju, kui lehtedes kirjutatakse,» ütles Kork.
  Keskkonnaministeeriumi kirjas Pühajärve vallavolikogule teeb ministeeriumi kantsler Rein Ratas ettepaneku tühistada volikogu kahe nädala tagune otsus, mis lubas Hannes Tamjärvel, Juhan Kolgil ja Meelis Milderil ehitada Pühajärve äärde ehituskeeluvööndisse puhketalu. Ranna ja kalda kaitse seaduse järgi tohib ehituskeeluvööndisse taastada vaid põllu- ja metsamajanduslikke talusid, mitte puhketalusid.
  Keskkonnaministeeriumi kantsler Rein Ratas ütles Postimehele, et kui volikogu otsus oleks põllu- või metsamajandusliku talu taastamisest, poleks tal etteheiteid. Kui aga rajatakse puhketalud tegelikult põllu- ja metsamajandusega tegelemata, saab selle kindlaks teha ja asja kohtusse anda, ütles Ratas.
  Jüri Kork ütles, et ta ei mõista, miks võib tootmistalu järve äärde ehitada, puhketalu mitte.
  «Järveäärne loomakasvatustalu rikub ju loodust palju rohkem kui puhketalu,» lisas Kork.
  7. augustil andis Pühajärve vallavolikogu OÜ-le Kodreste loa taastada kaks taluhoonet Pühajärve äärsele Metsajärve kinnistule. Vallavolikogu andis Kodrestele nõusoleku ehitada üks maja Pühajärvest 50 ja teine 25 meetri kaugusele.
  OÜ Kodreste osanikud on Hansapanga juhatuse esimees Hannes Tamjärv, ASi Baltika peadirektor Meelis Milder ja AA-Tradingu juhatuse esimees Juhan Kolk.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Madara käive paisus viiendiku, kasum kasvas ja kasvueemärgid püsivad
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Restoraniomanik Michelini tunnustusest: veel ei tea, kuidas see mõjutab
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.