• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs on liikumas imagokriisi poole

  Nõrga inspektsiooni, pasiivse börsi ja hoolimatu rahandusministeeriumi juhitavale Eesti väärtpaberiturule on kujunemas insaiderite ja mängurite börsi pahaendeline imago.
  Kuhu see viia võib, annab selget tunnistust kasvõi eilne päev, mil ilma ühegi olulise uudiseta kiirelt üles rallinud Forekspanga aktsia tekitas turul igasugu spekulatsioone. Kuigi kiire tõusu taga ei pruugi olla midagi ebaseaduslikku, hakkavad mõtted viimaste päevade sündmuste valguses tahes tahtmata ühes kindlas suunas liikuma. Ei pea olema eriline selgeltnägija, et ennustad, milleni sellise tendentsi süvenemine viia võib.
  Väga ägedalt jätkas reedel viimaste päevad kuum tegija Ühispank. Kuigi täpsed andmed puuduvad, oli päevaga registreeritud 337 tehingut ilmselt Tallinna börsi kõigi aegade suurim ühe aktsiaga registreeritud tehingute arv. Iseloomulikuna võis täheldada, et aktiivsed olid reedel just väikeinvestorid. Ühispanga aktsia jätkas uue kasumiprognoosi valguses kiiret tõusu, kerkides päevaga 7,05%, 167 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
TextMagic saatis sõnumi investoritele – aeg märkima hakata
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
SMS-kommunikatsiooni teenuseid pakkuv TextMagic on tulnud välja aktsiate esmase avaliku pakkumise ehk IPOga. Ettevõte plaanib liituda Tallinna First Northi alternatiivbörsiga ja emissiooni käigus kaasatakse kuni 2,5 miljonit eurot.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.