31. august 1997 kell 22:00

Lühiuudised

Alates 1. oktoobrist tõusevad keskmiselt 3,9% Lattelekomi teenuste hinnad, kirjutab Läti päevaleht Diena.

Kõige rohkem, 15%, tõuseb kohaliku kõne maksumus, mille eest tuleb senise 1,3 santiimi asemel maksta 1,5 santiimi. Samaks jäävad riigisiseste kaugekõnede, rahvusvaheliste kaugekõnede ja mobiiltelefonidele võetavate kõnede hinnad. ETA

Poola seim kiitis heaks uue pangaseaduse, mis tõstab pangasektori riskikindlust ja viib selle vastavusse Euroopa Liidu nõuetega.

Uue pangaseaduse järgi luuakse sõltumatu pankade järelevalvekomisjon, mis jälgib, et pangad peaks kinni ausa konkurentsi põhimõtteist. Seadus keelab rohkem kui 15% panga vahendite paigutamist mittepangasektori aktsiatesse. Samas on lubatud anda laene ühele deebitorile kuni 25% panga vahendeist. REUTER-ETA

Vene väliskaubanduskäive, kuhu on juurde arvestatud ka ametlikult registreerimata kaubakäive, langes aasta esimesel poolel 2,9% ja oli 83,5 mld dollarit, teatas Vene statistikakomitee. INTERFAX-BNS

Hetkel kuum