1. september 1997 kell 22:00

Turismiinfo majutab, kuid ei lõbusta

Võrumaal saab turist infot kahest turismiinfopunktist -- Võrust ja Rõugest. Võru turismiinfopunkti ülesleidmisega pole raskusi. Tartust tulijatele on alates Võru piirist üleval viidad, mis juhivad infopunktini. Rõuges on raskem. Suurjärve vastas asuva infotare juurde ei juhata ühtegi silti. Ainus infopunktile viitav silt on maja ees.

Infopunkti keskealised töötajad suudavad lahendada majutusega seotud probleemid, oskavad juhatada vaatamisväärsusteni ja teavad, kus antakse süüa. Võõrastavalt vaadatakse aga, kui tunda huvi lõbustusasutuste vastu ja küsida, kus on õhtuti võimalik tantsida. Sellele saab parema vastuse isegi infopunktis müüdavalt turismikaardilt, kus klubide reklaamid, või tänaval kuulutusi lugedes.

Põhjaliku info saab ka turismiinfopunktide Interneti lehekülgedelt aadressil http://www.estonia.org/werro.

Hetkel kuum