• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võrumaa suuremates asulates leiab igal ajal avatud söögikoha

  - Kui matkamine Võrumaal ei hõlma ainult metsas telkimist, pole vaja oma leivakotti kaasa võtta. Seades marsruudi nii, et see läbib aeg-ajalt ka suurema asustusega punkte, ei teki söömisega raskusi.
  Võrus on kaks restorani. Kolmekäigulise lõuna võib seal süüa ligikaudu 100 krooni eest.
  Kergemalt saab süüa kahes pubis. Hundijala pubis on prae hind 21--26 krooni. Sellele lisandub riisi, kartuli või salati hind. Pubis Õlle nr 17 võib enne või pärast sööki meelt lahutada ka piljardiga.
  Ka suuremate vaatamisväärsuste juures on võimalik süüa. Munamäe jalamil asuvas kohvikus on praadide hinnad 30 krooni ümber. Erinevalt Võru söögikohtadest on seal aga palju rahvast ja vähe ruumi. Enne Paganamaale minekut võib keha kinnitada Krabi asulas.
  Rõuges võib kuni kella kaheni öösel süüa otsida Sandro kohvikust. Tõsi, juba kell kaheksa õhtul ei olnud enam kõike menüüs lubatavat saada.
  Arvatavasti rohkem diskosaaliks mõeldud söögisaal mõjub kõledana, mida süvendab ükskõikne teenindus. Seda korvab suur praad, mis maksab ca 30 krooni ringis.
  Hommikusööki on võimalik saada kõigis majutuskohtades. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.