• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Itaalia toolid püstitavad müügirekordeid

  Kuigi juuli bürootoolide edetabelis avaldatud juhitoolide müüginumbrid viitavad tavalisele läbi-müügile, oli tegelikult kuu toolimüüjatele üliedukas.
  Tänase tabeli esimene püstitas lausa rekordi -- üle 900 klienditooli kuus pole veel keegi suutnud müüa. Näiteks juunis müüs Standard parimana 416 klienditooli.
  Juulis kauples suurem osa toolimüüjatest vilkalt, üle saja klienditooli osteti kaheksalt firmalt. Samas kui juunis pääses tabeli 9. kohale ka kaks tooli müünud ettevõte.
  Kuu tipptegija Saloni müügijuht Siiri Kikkas selgitas, et lääne mööblitootjad augustis puhkavad ning suured tellimused täidetakse juba juunis-juulis, seepärast kõigi Eesti toolimüüjate läbimüük suureneski. Salonist ostis juulis enam toole õigusinstituut Tallinnas (340 tk).
  Siiri Kikkas selgitas, et endiselt lähevad turul hästi kõik Itaalia päritolu odavad, kuid vastu-pidavad toolid. Temaga võib nõustuda, sest edetabeli kaheksast paremast kohast kuus kuulub itaallastele.
  Kiire arvutus näitab, et Itaalia toolid maksavad keskmiselt 700 krooni ringis ega küüni eriti üle 1000 krooni. Edetabeli kahte muulast müüakse palju kõrgema hinna eest.
  Sisearhitekt Priit Põldme ütles, et Itaalia toolide heas minekus pole midagi üllatavat. «Täiesti tavalised toolid, aga odavamatest siiski praegu Eesti turul pari-mad,» nentis Priit Põldme.
  Kuigi Eesti turul paku-takse päris paljude eri Itaalia mööblitootjate toole, võib Põldme sõnul neid kõiki ühesugusteks ja stiilituteks lugeda. Klient eelistab odavamat, kuigi Põldme sõnul peab näiteks Itaalia toodang palju huvitavamatest -- kuid seejuures ka kallimatest -- Saksa toolidest kaks korda vähem vastu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.