• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lapini tööd mõjusid sümpaatselt ja kaasaegselt

  Tartu kunstimuuseumis kuni 21. septembrini.
  Tartu kunstimuuseumis saab tutvuda ühe osaga Eesti ühe mitmepalgelisema, väljenduslikult mitmekesise ja ainulaadse kunstniku Leonhard Lapini loomingust. Esindatud on monumentaalmaalid, pisiplastika jne.
  - vaataja
  Marju Unt
  AS Emajõe Design marketingidirektor
  Näitus jättis hea mulje. Ülevaatenäituselt oleks ehk oodanud ka skandalistlikke teoseid, ent väljapanek oli põnev, põhjamaaliku meelelaadiga sobiv. Meeldis isamaaluse käsitlus, mis polnud läila ja nõretav, nt «Jumal kaitse Eestimaad», «Kalevi kojutulek». Lapini tööd ei mõju rõhuvalt, ta on nagu Eesti Warhol. See on kunst moodsalt mõtlevale inimesele.
  - vaataja
  Jaak Anton
  AS Astrodata tegevdirektor
  Leonhard Lapini tööd on mustvalged ja värvilised, ümarad ja nurgelised. Rohkem mustvalged ja kandilised. Nagu meie elu, mis on üha numbrilisem ja digitaalsem. Loomingu peened, täpselt paiknevad jooned ja geomeetrilised kujundid kannavad ideed -- see oan läbimõeldus ja kunstniku küpsus. Teostes peegelduv digitaalsus ja küpsus on hea.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.