• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Balti laevaremonditehas ootab Hansapanga nõusolekut

  Balti laevaremonditehase juhataja Fjodor Berman ütles, et põhimõtteliselt on eelleping Leedu laevakompanii ja Balti laevaremonditehase vahel allkirjastatud, kuid projekti finantseerimine ei ole veel lahendatud. «Meie soovitasime leedulastele Hansapanka,» tunnistas Berman.
  Ta rääkis, et niipalju kui ta teab, Hansapank tegeleb selle projektiga ning peaks oma sõna ütlema järgmisel nädalal. Hansapangast ei õnnestunud eile kommentaari saada.
  Bermani sõnul on projekt perspektiivne just seetõttu, et kui esimese laeva moderniseerimine õnnestub hästi, on firmal lootust sellelt Leedu firmalt saada veel kolme-nelja laeva moderniseerimise tellimus.
  «Sellise tööga ei ole meie tehas varem tegelenud, kuna see on üldse sel alal uus ning plaanitud tulemus on laevandusturul huvipakkuv,» sõnas Berman.
  Mis puudutab Hansapanga osalemist selles projektis, siis avaldas Berman arvamust, et Hansapank on huvitatud sellises mahus projektidest, seda enam, et Hansapank kinnitab kanda Leedus. «See laevafirma on piisavalt tõsine ja perspektiivikas, et nendega koostööd teha,» märkis Berman.
  Varasemas intervjuus on Balti laevaremonditehase juht teatanud, et soovib ettevõtte aktsiad Tallinna väärtpaberibörsil noteerida. Eile ütles Berman, et see toimub järgmisel aastal. Firma ei ole veel jõudnud lõplikult vajalikke struktuurimuutusi läbi viia. «Börsile minek ei ole meile omaette eesmärk,» selgitas Fjodor Berman. «Läheme siis, kui oleme valmis.»
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.