30. september 1997 kell 22:00

Eesti Näitustel aega kuus kuud

Eesti Näituste aktsia võib Tallinna börsi põhinimekirjast välja langeda kuue kuu pärast, juhul kui tema keskmine turuväärtus ei ületa siis 200 miljonit krooni, ütles börsi noteerimisosakonna juhataja Rain Semper.

Eile kehtima hakanud uute noteerimisnõuete kohaselt peab tulevikus börsi põhinimekirja pürgiva ettevõtte turuväärtus olema vähemalt 300 miljonit krooni.

Aktsia liigub börsi põhinimekirjast lisanimekirja, kui ettevõtte viimase kuue kuu keskmine turuväärtus on alla 200 miljoni krooni.

Semperi sõnul arvutab börs poole aasta pärast põhinimekirja ettevõtete viimase kuue kuu keskmise turuväärtuse. Semper kinnitas, et nõuetele mittevastava ettevõtte liikumine lisanimekirja ei toimu automaatselt, vaid börs arutab konkreetse firmaga seonduvat ja teeb siis otsuse. BNS

Hetkel kuum