• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna börsil valitseb loidus

  Erakordselt vaikne ja stabiilne periood Tallinna börsil jätkus ka reedel. Kuigi mõningate aktsiate hinnad on päevade lõikes teinud päris suuri liikumisi, on turg keskmiselt püsinud peaaegu paigal. ÄP indeksi muutus jäi reedel kolmandat päeva järjest väiksemaks kui 0,1% -- indeks langes 0,04%, 1304,63 kroonile. Ka börsisüsteemi käive on langenud tavapärasest madalamale tasemele, olles reedel 66,9 mln kr.
  Kuigi turg püsis paigal, olid ülekaalus siiski langejad. Päevaga jäi plusspoolele vaid 5 aktsiat, tervelt 8 aktsia hind jäi aga muutumatuks.
  Tõusjate poolel oli reedel Hansapanga aktsia, mis laupäeval peetud aktsionäride üldkoosoleku valguses mängib turul ilmselt suunaandja rolli. Lisaks toetas reedel Hansapanga aktsia tõusu Hansabank-Latvija majandustulemuste avalikustamine. 9 kuuga on Läti Hansapank teeninud 27 mln kr kasumit ja bilansimaht jõudis septembri lõpus 1,88 mld kroonini, kasvades kuuga 4,17%.
  Loiul turul näitas reedel suurimat käivet Tallinna Panga aktsia. Kuigi ühtegi uudist panga kohta ei tulnud, hakkas aktsia hind elavas kauplemises langema, kukkudes 2,58%, 106,5 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.