• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Innovatsioonipank ei taotle börsiliikmeks taastamist

  Pank ei taotle börsil kauplemise õiguse taastamist enne, kui pole lahenenud kohtuvaidlus Eesti Pangaga, ütles Innovatsioonipanga kapitaliturgude osakonna juhataja Lembit Viilup.
  «Kõik need on omavahel seotud -- Eesti Pank, börs ja pangainspektsioon,» põhjendas Viilup. «Lihtsalt pole mõtet.»
  Tallinna börsi juhatus peatas Innovatsioonipanga liikmeksoleku börsil neljapäeval, viidates börsireglemendi usaldatavusnõuetele, mille järgi börsi liikmeks oleval krediidiasutusel peab olema Eesti Panga poolt väljastatud kehtiv tegevuslitsents.
  Juhul kui Innovatsioonipank ei vasta hiljemalt 10. märtsiks börsi liikmetele kehtestatud nõuetele, arutab juhatus Innovatsioonipanga liikmestaatuse tühistamist.
  Eesti Panga nõukogu tühistas Innovatsioonipanga tegevuslitsentsi 10. septembril, kuna panga suuromanik Eurocapital Group Ltd ei ole identifitseeritav.
  Tallinna halduskohus tunnistas 22. septembril keskpanga otsuse Innovatsioonipanga kaebuse alusel seadusevastaseks, sest see polnud piisavalt põhjendatud. Innovatsioonipanga kaebus tugineski asjaolule, et keskpank ei motiveerinud oma litsentsi äravõtvat otsust.
  Eesti Pank kaebas oktoobri alguses Innovatsioonipanga õigeks mõistnud otsuse halduskohtu ringkonnakolleegiumile edasi, nõudes asja ülevaatamist.
  Ringkonnakolleegiumi kohtunik Allar Jõks pole istungi toimumise aega veel määranud. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.