22. oktoober 1997 kell 22:00

Börsiuudised

- Merko Ehitus. AS Merko Ehitus kui kontsern avalikustab kontserni 9 kuu konsolideeritud aruanded (bilansi, kasumiaruande ja kommentaarid) 5. novembril 1997. a. AS Merko Ehitus esitab börsile nii 1997. a 9 kuu kohta kui ka järgmiste aruandeperioodide kohta ainult kontserni konsolideeritud aruandeid. ASi Merko Ehitus ja kontserni kuuluvate firmade käibed ja puhaskasumid eraldi avalikustatakse samaaegselt kontserni aruannetega.

- Tallinna Pank. Tallinna Panga Liisingu AS kirjutab neljapäeval, 23. oktoobril, alla sündikaatlaenu lepingule summas 25 miljonit Saksa marka ehk 200 miljonit krooni. Sündikaatlaenu korraldajad on Jaapani pangad Sumitomo Bank ja Sakura Bank. Tegemist on kolmeaastase laenuga, mille intressimääraks on kuue kuu Saksa marga libor pluss 0,8 %. Tallinna Panga Liisingu AS on Tallinna Panga tütarfirma, mille 9 kuu kasum oli 10,3 miljonit krooni, liisinguportfelli maht 292 miljonit krooni ja bilansimaht 316 miljonit krooni.

- Leedu Merelaevandus. Vilniuse börs teatas kolmapäeval, et peatab kauplemise Leedu Merelaevanduse aktsiatega 22.--30. oktoobrini seoses aktsionäride üldkoosolekuga.

- Leedu Litimpekspank. Leedu Litimpekspanga nõukogu teatas kolmapäeval otsusest korraldada aktsiaemissioon 150 miljoni liti väärtuses. Pank on käesoleval aastal juba laiendanud aktsiakapitali 60 miljoni liti võrra 64 miljoni litini. Aktsiakapitali laiendamine registreeriti Leedu keskpangas juulis. Otsuse aktsiakapitali laiendamise kohta peab veel kinnitama aktsionäride üldkoosolek, mis toimub 25. novembril. Praegu domineerib omanikuna väliskapital, 47,46% aktsionäridest on Skandinaaviamaadest.

Hetkel kuum