• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väikeinvestorid lubavad aktsiaid hoida

  ASi Alu Veok juhatuse esimees Aivo Härmaste ütles, et tema küll täna aktsiaid müüma ei rutta. «Mina end sellest langusest küll mõjutada ei lase, tagantjärele ei ole ju enam mõtet kakelda,» lausus ta. «Kui aktsiahinnad juba kukkusid, siis miks peaksin enam neid müüma tõttama. Kui ei tõuse aktsiahinnad homme, siis tõusevad kahe nädala või kuu pärast.»
  Hoiupanga Põhja regiooni direktor Lembit Kaljuvee ütles, et kindlasti ei hakka ta täna aktsiaid müüma. Asi on ju selles, et aktsiat ei müüda siis, kui aktsia langeb, ja eriti siis ei müüda, kui ta on pikka aega langenud, lausus ta.
  «See on õudne, eile börs langes, täna langeb. Müüa ei ole küll enam midagi mõtet, sest kaotused oleksid liiga suured,» lausus üks tundmatuks jääda soovinud väikeinvestor eile.
  Härmaste sõnul ta krahhi tulekusse ei usu. «Tõusu ja languse peale saavad mängida ainult suuraktsionärid ja sellepärast ei maksa väikeaktsionäril lasta ennast sellest erutada,» lisas ta.
  Kui me vaatame laiemalt börsipraktikas tagasi ja neid suhtarvusid, mis on Eesti börsil, siis ma ei näe küll põhjust närveerimiseks, ütles ka Kaljuvee.
  Riigikogu liikme Toomas Vilosiuse sõnul ei kavatse ta kindlasti praegu midagi teha. Selge on see, et see langus mind natuke ikka mõjutab, aga kuna ma ei ole teinud lühiajalisi investeerimisplaane, siis arvan, et see asi kõik taastub. See, mis praegu toimub, on ju ainult tänane langus. Börs ju käibki niimoodi -- kord tõuseb, kord langeb.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.