• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silja Line loob oma esinduse Eestis

  Laevafirma Silja Line riiulifirmana tegutsenud tütarfirma Silja Line Eesti kavatseb alustada aktiivset tegevust, mis tähendab Silja Line'ile ja Mait Metsamaale kuuluva reisibüroo Baltic Tours müügimahu järsku vähenemist.
  Silja Line'i Tallinna operatiivjuht Meelis Laido ütles, et kui Baltic Toursilt võetakse Silja Line'i laevapiletite ainumüüja õigus, võib reisibüroo käive esialgu märkimisväärselt langeda. «Eks ta toimib reisibüroona edasi, nagu ta sai ka algul loodud,» lisas Laido.
  «Enne järgmist aastat seda niikuinii ei tule,» kommenteeris Silja Line'i Eesti esinduse avamist 50% Baltic Toursi omanik Tallinna abilinnapea Mait Metsamaa. «Baltic Tours pole saanud kasu laeva restoranide ega tax-free pealt,» lausus ta.
  Metsamaa sõnul on Silja Line'i Eesti esindus vajalik, kuna Silja Line opereerib Eestis oma laevadega ja esindus saab korraldada toiduainete ostmist ja vedamist laevadele ning hakkab Metsamaa arvates ka turundustööd tegema.
  Meelis Laido sõnul pole veel teada, millal Eesti esindus tegutsema hakkab. Tema väitel sõltub see Soome omanikest.
  Laido lausus, et mitmele inimesele on tehtud ettepanek kandideerida Silja Line Eesti ASi tegevdirektori kohale, kuid siiani pole lõplikku valikut ühegi kandidaadi kasuks langetatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.