• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartusse esimene neljatärnihotell

  Reedel kirjutasid Tartu südalinnas krunti omav OÜ Hügieia ning Finest Tartu Hotels ja GMP Investeeringud alla hoonestusõiguse lepingule, mille järgi rajatakse 949 m² suurusele krundile ärihoone ja neljatärnihotell. Hoone eskiisprojekti koostab arhitekt Peep Jänes ASist Kolde Projekt.
  Veel tänavu peaksid lõppema arheoloogilised väljakaevamistööd tulevase hotelli vundamendiaugus. Ehitustööd võiksid alata kevadel ja hoone valmiks järgmise aasta jõuludeks. Investeeringute maht pole veel selge, kuna projekt pole valmis.
  «Meie tahtmised võivad olla suured, aga peame lähtuma krundi võimalustest,» ütles Hügieia juhatuse liige Ants Juhani. Tema sõnul näeb hoonestusõiguse leping ette, et Finest Tartu Hotels ja GMP Investeeringud rajavad ärihoone, mida nad kasutavad vähemalt 50 aastat.
  «Kavandame sellele krundile suurejoonelist ja kõrgetasemelist ärihoonet nii oma välimuselt kui sisult,» lisas GMP Investeeringute juhatuse esimees Kalle Sults.
  Hotell peaks saama 70--75 tuba, sh kolm sviiti. Hoone kogupindala on 4500 m².
  Ükski Tartu hotell ei vasta praegu rahvusvahelistele neljatärninõuetele. Eestis on neli tärni vaid hotellidel Olümpia, Palace ja Rannahotell. Finest Tartu Hotels on otsinud kuus aastat Tartu kesklinnas sobivat krunti hotelli rajamiseks.
  «Arvan, et sellel suvel kehtima hakanud tärnide andmise nõuete järgi pole Eestis ühtegi neljatärnihotelli ja ka Tartusse pole mõtet sellist ehitada,» leidis Tartu esinduslikuma hotelli Barclay direktor Urmas Uustal.
  «Uusi norme on küll võimalik täita, aga kas nende järgi ehitatud hotellil jätkub nii kõrgel hinnatasemel ka kliente, on iseküsimus,» märkis Uustal.
  «Tahame hotellis luua vähemalt 200 kohaga esindusliku konverentsisaali. Tartus sellist praegu pole, nõudlus aga on,» lausus Finest Tartu Hotelsi juhatuse esimees Peep Jonas. hannes tamme
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.