• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Antiviirus uuendab end võrgust

  Nõuded riistvarale- PCga ühilduv arvuti ,protsessor Intel 386 või uuem, vähemalt 8MB mälu, vähemalt 16MB kõvaketas, laserplaadiseade
  Töökeskkond:- Windows 95 või NT
  Hind- 1784 krooni
  Allikas- IT
  - Viiruste maailm on kirev nagu issanda loomaaed. Makroviiruste rünnak võrgu ja e-postiga saadetud attach- -failide kaudu sundis ka kõiki suuremaid antiviirusetootjaid oma viirusehävitajaid uuendama. Nüüd on Symanteci uuel Norton Antivirus 4.0 programmil tõhus makroviirusekaitse sisse ehitatud: sel sügisel turule tulnud antiviirus avastab ja muudab kahjutuks Symanteci kinnitusel 90% uutest makroviirustest ja 80% failiviirustest. Heuristilise meetodiga Bloodhound(tm) avastatakse edukalt ka polümorfseid ehk muutuva koodiga viiruseid, nii tuntud kui tundmatuid. Tavaline mingi koodilõigu otsimine, mis viirust iseloomustab, keerukamate, muutuva koodiga viiruste puhul ei aita.
  Norton Antivirus 4.0 sisaldab ka nn virtuaalprotsessorit, mis laseb viirusel käivituda testkeskkonnas ja jälgib sammhaaval tema tööd.
  Antiviirus kasutab Interneti-ühendust, et reaalajas uuendada oma viirusehävitamisvahendeid antiviiruse uurimiskeskuse värske andmebaasiga Symanteci koduleheküljel. Selline uuendamine on täiesti tasuta. Lisaks on Norton Antivirusel olemas WWW-brauseri liides, mis jälgib kasutaja Interneti-sessioone ja kontrollib väljastpoolt saabuvate andmete viirusepuhtust ning Java või activeXi programmide ohutust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.