• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Antiviirus uuendab end võrgust

  Nõuded riistvarale- PCga ühilduv arvuti ,protsessor Intel 386 või uuem, vähemalt 8MB mälu, vähemalt 16MB kõvaketas, laserplaadiseade
  Töökeskkond:- Windows 95 või NT
  Hind- 1784 krooni
  Allikas- IT
  - Viiruste maailm on kirev nagu issanda loomaaed. Makroviiruste rünnak võrgu ja e-postiga saadetud attach- -failide kaudu sundis ka kõiki suuremaid antiviirusetootjaid oma viirusehävitajaid uuendama. Nüüd on Symanteci uuel Norton Antivirus 4.0 programmil tõhus makroviirusekaitse sisse ehitatud: sel sügisel turule tulnud antiviirus avastab ja muudab kahjutuks Symanteci kinnitusel 90% uutest makroviirustest ja 80% failiviirustest. Heuristilise meetodiga Bloodhound(tm) avastatakse edukalt ka polümorfseid ehk muutuva koodiga viiruseid, nii tuntud kui tundmatuid. Tavaline mingi koodilõigu otsimine, mis viirust iseloomustab, keerukamate, muutuva koodiga viiruste puhul ei aita.
  Norton Antivirus 4.0 sisaldab ka nn virtuaalprotsessorit, mis laseb viirusel käivituda testkeskkonnas ja jälgib sammhaaval tema tööd.
  Antiviirus kasutab Interneti-ühendust, et reaalajas uuendada oma viirusehävitamisvahendeid antiviiruse uurimiskeskuse värske andmebaasiga Symanteci koduleheküljel. Selline uuendamine on täiesti tasuta. Lisaks on Norton Antivirusel olemas WWW-brauseri liides, mis jälgib kasutaja Interneti-sessioone ja kontrollib väljastpoolt saabuvate andmete viirusepuhtust ning Java või activeXi programmide ohutust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tervishoiuettevõtte juht: võib-olla oleme me osalised uue ajastu tekkes
Praegused aktuaalsed teemad keerlevad väärtuspõhiste arutelude ümber. Võimalik, et tekkimas on uus ajastu, kirjutab tervishoiuettevõtte Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Praegused aktuaalsed teemad keerlevad väärtuspõhiste arutelude ümber. Võimalik, et tekkimas on uus ajastu, kirjutab tervishoiuettevõtte Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi-Lehtsi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Enefit Connect kavatseb Harju Elektri tütarettevõttelt nõuda leppetrahvi
Tööstuskontserni Harju Elekter tütarettevõte Energo Veritas OÜ ütles üles Enefit Connect OÜga sõlmitud raamlepingud, Enefit Connect kavatseb nõuda kahjutasu.
Tööstuskontserni Harju Elekter tütarettevõte Energo Veritas OÜ ütles üles Enefit Connect OÜga sõlmitud raamlepingud, Enefit Connect kavatseb nõuda kahjutasu.
Selgus Eesti parim juht
Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.
Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli „Parim juht 2022“ võitja. Selle pälvis LHV Grupi juht Madis Toomsalu.
Tootjahinnad on aastaga tõusnud kolmandiku võrra
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Tavalise inflatsiooni numbrid kahanevad selle kõrval, kui palju on tõusnud sisendite hinnad tööstuses, aga ka väljamüügil. Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid apriilis 32 ja ekspordihinnad 25 protsenti.
Kodulaenude intressid langesid, Euroopa keskmiseni pikk tee minna
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.
Suurenenud konkurents kodulaenuturul surub pangalaenude intresse vaikselt allapoole, euroalas keskmiselt on tingimused aga sootuks paremad.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.