• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  AB Elukindlustus julgeb minna börsile

  AB Elukindlustuse AS on vaatamata rahaturu kriisile otsustanud korraldada aktsiate avaliku emissiooni ja kavatseb esitada seejärel börsile noteerimistaotluse. Kindlustusseltsi emissioon algab täna.
  Emissiooni teostava ASi Hansa Investments asedirektor Viktor Mahhov ütles, et kindlustus ja eriti elukindlustus on endiselt atraktiivne investeerimisvaldkond ja seetõttu ei usu ta, et emissioon võiks läbi kukkuda. AB Elukindlustuse emissiooni maht on 13,5 miljonit krooni.
  «Tegemist on üsna väikesemahulise emissiooniga,» kommenteeris Mahhov. «Loodame, et AB Elukindlustuse aktsiate vastu on huvi ka välisinvestoritel.»
  Tõnu Vanajuur Cresco Väärtpaberite ASist kinnitas, et emissiooni korraldamine on praegu julge samm. «Elukindlustus on iseenesest kahtlemata atraktiivne, eriti pärast IMFi memorandumis antud lubadusi pensionireformi kohta,» ütles Vanajuur. «Küsimus on aga üleüldises valmisolekus aktsiaid osta.»
  Vanajuure sõnul on iga kindlustusseltsi börsile minek tervitatav, kuna see rahaturusektor on seni börsil liiga vähe esindatud. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.