• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keegi ei soovi praegu riskida

  Kolmapäevasele kiirele tõusule järgnes Tallinna börsil neljapäeval ja reedel hindade stabiliseerumine õrnalt langeva trendiga. Ilmselt saab taoline liikumine lähemal ajal trendiks, sest turg (eriti väiksemad investorid) on praegu väga ettevaatlikud ja kipuvad juba üsna väikesi võitte kindluse mõttes realiseerima. Üks maakler ütles reedest päeva Reuterile kommenteerides, et kauplemine oli väga närviline, kus mitte keegi ei soovinud võtta mitte mingeid riske.
  Reedel tegi börsisüsteemi enamkaubeldavate aktsiate hindade põhjal arvutatav ÄP indeks väikese, 0,23protsendise languse, lõpetades börsi sulgemisel 748,61 punkti tasemel. Börsi ja vabaturu kogukäive oli reedel 84,34 mln krooni.
  Ülekaalukalt enimkaubeldud oli taas Hansapanga aktsia, mille käive ulatus registreeritud 208 tehingus 43,3 mln kroonini. Käibelt järgmise, Hoiupanga aktsia päevakäive oli 13,9 mln kr.
  Huvitav on see, et kui teisipäeval, kolmapäeval ja reedel ulatus päeva jooksul börsisüsteemis registreeritud tehingute arv ligi 1400ni, siis reedel langes kauplemisaktiivsus vaid 759 tehinguni, iseloomustades investorite mõningast rahunemist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.