• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiuudised

  - Norma. AS Norma 10 kuu konsolideerimata netokäive moodustas 432 miljonit krooni ja netokasum 114,7 miljonit krooni. Oktoobri käive oli 49,5 mln kr ja kasum 13,4 mln kr. 1996. a 10 kuu netokäive oli 333,0 mln kr ja puhaskasum 62,5 mln kr.
  - Hoiupank. AS Eesti Hoiupank teatas eile, et Tallinna linnakohtu otsuse alusel on äriregistrisse kantud ASi Eesti Hoiupank aktsiakapitali suurusena 195 000 000 kr. Seoses ASi Eesti Hoiupank aktsiakapitali suurendamise kandmisega äriregistrisse kaubeldakse alates teisipäevast, 18. novembrist, Eesti Hoiupanga 19 500 000 aktsiaga ühise nimetuse EHP all.
  - Harju Elekter. AS Harju Elekter teenis käesoleva aasta 10 kuuga konsolideerimata puhaskasumit 13,1 mln kr. Seega on AS Harju Elekter täitnud aasta 12,5 mln krooni suuruse konsolideeritud kasumiprognoosi 104,8protsendiliselt. Realiseerimise netokäive oli 10 kuuga 84,7 mln kr, mis moodustab aasta prognoosist 98,5%. Eelmise aasta sama perioodiga võrreldes on ettevõtte käive kasvanud 45% ja puhaskasum 3,4 korda. Möödunud aasta 10 kuu käive oli 58,3 mln kr ja puhaskasum 3,8 mln kr.
  - Hansapank. Hansapanga kontserni bilansimaht kasvas oktoobris 721,6 mln krooni võrra ehk 6,0%, moodustades 31. oktoobri seisuga 12 797,1 mln krooni. Septembri lõpu seisuga oli Hansapanga Grupi turuosa Baltimaades 12,3%. Grupi oktoobrikuu puhaskasum oli 33,8 mln kr, 10 kuuga on grupp teeninud 456,2 mln kr puhaskasumit ehk 96,0% aasta prognoosist.
  - Rakvere LK. 18. novembril omandas AS Rakvere Lihakombinaat täiendavalt 18% ASi Rigas Miesnieks aktsiaid, makstes nende eest kokku 940 293 USD. Pärast 18% aktsiate ostmist on Rakvere lihakombinaadi osalus Rigas Miesnieksis 85%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs lõpetas päeva plussis Balti börsiindeksit vedas alla Ignitis
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
Volikokku pürgijad: Tartust peab saama maailma ja maailmast Tartusse
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.