20. november 1997 kell 22:00

Nissan Patrol sai sõiduautolikuma välimuse

Mootor:- 2825 cm³, R6, turbodiisel

Võimsus:- 130 hj

Pikkus:- 4965 mm

Laius:- 1930 mm

Kõrgus:- 1855 mm

Teljevahe:- 2970 mm

Pöördering:- 12,2 m

Tühimass:- 2190 kg

Kohti:- 5 või 7

- Järgmisel aastal jõuab Eesti turule Nissani maastikuauto Patrol uus mudelipõlvkond. Kui vana, alates 1988. aastast toodetud Patrol jättis kohe esmapilgul tänu oma nurgelisele kujule «tigeda» maastikuauto mulje, siis uus Patrol kaldub oma väliskujus samasse suunda Toyota LandCruiseri, Nissan Terrano või Land Rover Freelanderiga, olles rohkem tänavaauto moodi. Sõiduautolikum välimus pole väidetavalt auto maastikuomadusi siiski halvendanud, pigem vastupidi.

Nissani eesmärki -- saavutada uue mudeli abil märgatavalt oma turuosa suurenemine maastikuautode konkurentsis -- näitab ka see, et uut mudelit esitleti esmalt Euroopas (septembrikuisel Frankfurdi autonäitusel) ja alles seejärel hiljutisel Tokio autonäitusel

Uue, järjekorras viienda põlvkonna Patrol GRi jõuallikaks on 2,8-liitrise töömahuga kuuesilindriline turbodiiselmootor. 2,8-liitrine mootor oli Euroopa Patroli ostjate seas ka seni populaarseim, uus mootor sai 13 hj lisavõimsust ja kasutab oma võimsust paremini madalatel pööretel.

Patrol GR läheb tootmisse nii lühendatud teljevahega kolme- kui normaalsuuruses viieukselise mudelina. Senitoodetud Patroliga võrreldes on uustulnuk «kasvanud» nii seest kui väljast. Uus viieukseline mudel on 120 mm pikem ja 65 mm kõrgem kui vana mudel.

Sama moodi on kasvanud ka kolmeukselise mudeli mõõtmed -- pikkuses 120 mm, laiuses 40 mm, kõrguses 50 mm võrra. Laius ja teljevahe jäid samaks nii kolme- kui viieukselisel mudelil. Sõltuvalt modifikatsioonist mahutab Patrol 5 või 7 reisijat.

Auto on muutunud eelkäijaga võrreldes jäigemaks, näiteks katusel asuvale pakiraamile võib paigutada nüüd kuni 200 kg raskuse lasti. Autole võib järgi haakida kuni 3500 kg (piduritega) või kuni 750 kg (piduriteta) kaaluva järelhaagise.

Lisaks välimusele on ka sisemus muutunud sõiduautolikumaks, ilmselt on selle kujundamisel saadud mõnevõrra eeskuju USA autodelt.

Neljarattaveolist Patrolit saab kasutada ka kaherattaveolisena, siis kantakse veojõud üle tagaratastele.

Patroli varustusse kuuluvad ABS-pidurid, kaks turvapatja, immobilaiser.

Hetkel kuum