• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Infovarguste kindel filter

  3 M Privacy Plus filter PF 400 ja 450
  Toime:- mikroribatehnoloogia filter ei ähmasta ekraani, kuid muudab selge pildi nähtavaks vaid arvutikasutajale
  Omadused:- kaitseb täielikult radiatsiooni, kiirguse ja ekraanile peegelduva valguse eest tootja: 3M USA
  Hind:- olenevalt erkaani suurusest ja omadustest 1850--2350 kr
  - Suures bürooruumis või klienditeeninduskontoris tuleb arvutil töötajal sageli tegelda ka firmasisese infoga, mis paratamatult satub büroos ringiliikuvate ja üle õla arvutisse kiikavate võõraste pilkude alla. Kuigi info pole ülisalajane, vajab see siiski kaitset. Tuntud USA kontoritarvete tootja 3M töötas välja uut tüüpi turvafiltrid PF 400 ja 450, mis võimaldavad monitoril toimuvat jälgida ainuüksi arvuti kasutajal.- 3M-le ainuomane ja patenteeritud mikroribatehnoloogial põhinev ekraanifilter erineb teistest filtritest vähemalt kahe omaduse poolest. Nimelt saab mikroribatehnoloogial toodetud filtrit kasutades arvutist teavet vaid otse ekraanile vaadates ja juba 30kraadise nurga alt pole monitorist näha muud peale musta pinna. Kui ülejäänud filtrid proovivad hägustamisega monitoripilti varjata -- rikkudes samas kasutaja silmi --, siis PF 400 ja 450 filtri pilt jääb otse vaadates selgeks. Mikroribatehnoloogiat võiks piltlikult võrrelda imepeene, vaid mikroskoobis nähtava, vertikaalse avatud ribikardinaga, kust valgus läheb vaid otse läbi.- Peale turvaomaduste kaitsevad Privacy Plusi filtrid ka radiatsiooni eest. Olenevalt klaasi toonist (dark, medium, lite- ) vähendab filter arvutikiirgust 45--69%. Ekraanile peegelduvat välisvalgust vähendab filter kuni 9 protsendini. Lisaks balansseerib filter ekraani kontrastid, pakkudes kasutajale tõetruu ja selge pildi, mida pilti hägustavad filtrid ei suuda. Peale arvuti töötas 3M välja samal tehnoloogial põhineva dokumendikaitse filtri. Vestluse ajal asetatakse filter dokumendile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.