• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Linnateatris lustlik uuslavastus

  Linnateatri Põrgusaalis, pilet 120 krooni
  Maailma näitemänguklassikasse kuuluva Bertolt Brechti «Kolmekrossiooperi» lavastas Adolf ?apiro. Näidendis on palju muusikat, Linnateatri trupp näitab end koguni stepptantsijatena. Tegevus toimub kerjuste ja libude maailmas nende seatud reeglite kohaselt. Osades Elmo Nüganen, Epp Eespäev, Anne Reemann, Piret Kalda jt.
  - vaataja
  Olen näinud kõiki Linnateatri etendusi ning seekordnegi ei petnud ootusi. Lavastuslikult oli see väga nauditav, nagu ka muusika ja näitlejatööd. Rõhutan Allan Noormetsa ja Anne Reemanni. Kõike oli märksa enam kui kolme krossi eest. Tööpäevajärgselt ei tundunud neljatunnine näidend sugugi pikk, pigem vabastas töömõtetest. Vastavatud Põrgusaal annab teatrile uusi võimalusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.