27. november 1997 kell 22:00

Linnateatris lustlik uuslavastus

Linnateatri Põrgusaalis, pilet 120 krooni

Maailma näitemänguklassikasse kuuluva Bertolt Brechti «Kolmekrossiooperi» lavastas Adolf ?apiro. Näidendis on palju muusikat, Linnateatri trupp näitab end koguni stepptantsijatena. Tegevus toimub kerjuste ja libude maailmas nende seatud reeglite kohaselt. Osades Elmo Nüganen, Epp Eespäev, Anne Reemann, Piret Kalda jt.

- vaataja

Olen näinud kõiki Linnateatri etendusi ning seekordnegi ei petnud ootusi. Lavastuslikult oli see väga nauditav, nagu ka muusika ja näitlejatööd. Rõhutan Allan Noormetsa ja Anne Reemanni. Kõike oli märksa enam kui kolme krossi eest. Tööpäevajärgselt ei tundunud neljatunnine näidend sugugi pikk, pigem vabastas töömõtetest. Vastavatud Põrgusaal annab teatrile uusi võimalusi.

Hetkel kuum