4. detsember 1997 kell 22:00

Pikaro esmaõigus?

Nädalavahetuse relvarööv kaitseliidu Jõelähtme kompaniist ähvardab saada endale veel pika ja põhjaliku järelkaja.

Pärast seda, kui kuritöö korraldajad ja teostajad kinni võetud, algab praeguste märkide kohaselt kuid ja aastaid kestev vaidlus selle üle, kes siis ikkagi kellele ja millal infot relvaröövi kohta andis.

See tähendab -- kellel siis õigupoolest on õigus kriisikomisjoni väljapandud 100 000 krooni enda omaks tunnistada.

Viimaste teadete kohaselt on peapretendendiks sellele rahasummale Koit Pikaro, kes enda sõnade kohaselt juba esmaspäeval ühele riiklikule organisatsioonile röövi kohta infot andis. Pikaro arvates oleks tema, Reigo Kala ja teiste võimekate ekspolitseinike ametis olles asi juba ammu unustatud.

Paraku ei taha keskriminaalpolitsei abidirektor Pikaro sõnu kuigivõrd tunnistada ning kogu ühiskonna asjades ikka agaralt sõna sekka ütlev linnavolikogu nõunik tahetakse vägisi preemiakroonideta jätta.

Hetkel kuum